torsdag 24. februar 2011

VM-feber hos Daisy


I dag har det vært skikkelig VM-stemning hos Daisy. Vi har hengt opp flagg i butikken og Elise har funnet frem nikkersen til ære for Astrid U. Jacobsen som skal delta i dagens sprintkvalifisering. Søte Emilie som driver Vinderen parfymeri har bidratt med sminke, mens rekvisittene er fra butikken. 


Vi elsker rødt, hvitt og marineblått under ski-VM. Håper at dagens innlegg inspirerer dere som skal ut i Oslo-marka til å gjøre det lille ekstra ut av turantrekket.     


På bildet under ser dere vinduet i butikken. Vi håper at alle som kjører forbi med t-banen ser vår hilsen til Astrid.

onsdag 23. februar 2011

Vi heier på Astrid i morgendagens sprintkvalifisering


Endelig har startsskuddet for ski-VM 2011 gått av. 
Foran oss ligger elleville dager med yrende folkeliv i Oslo-marka. Selve arrangementet består av 21 hendelser fordelt på 12 dager. Det er vel ingen hemmelighet at selveste høydepunktet for Daisydamene er å følge med på Astrid Urenholdt Jacobsen. Først og fremst gleder vi oss til å se henne i morgendagens sprintkvalifisering. Det er ingen tvil om at Astrid har det som skal til for å høste inn medaljer i årets verdensmesterskap. Vi krysser både fingre og tær, og heier på Astrid med vår høyeste røst!


Besøk Astrid på bloggen hennes for en nærmere oppdatering av hennes karriere.  
Bildene er lånt fra vg.no

søndag 13. februar 2011

Barnebursdag hos Daisy


Fredag var det duket for barnebursdag hos Daisy. Da burdagsbarnet Thea-Marie (6 år) og søsteren hennes kom til butikken, ble de møtt med rosa ballonger (takk til Anna-Stina), cupcakes og alt annet som hører en skikkelig jentebursdag til. Dette var tydelig noe som falt i smak hos jentene, og vi hadde en koselig stund sammen. Jentene var også med på en liten fotoshoot, der de prøvde noen av vårens nyheter. 


Klærne på bildene er nyheter fra Mayoral, Chill Norway, Juciy Couture og Retour. Vi anbefaler alle med små prinsesser å ta turen innom butikken, da det er mange fristelser og godt utvalg om dagen.


 Tusen takk til Thea-Marie og Sofie for at dere tok turen innom på fredag. Lykke til med bursdagsfeiringen hjemme i dag. 
Hilsen alle hos Daisy på Vinderen! 

torsdag 10. februar 2011

Nytt fra Søndergaard og Alpaca Sosiety

Nå har vi fått ny forsyning med varer fra både Alpaca Sosiety og Beck Søndergaard. Det er så mye lekkert å velge i. Vi har lagt vår elsk på polkadottskjerfene som kommer i mange spennende farger. Disse er supersøte og gir flashbacks til 60-tallet.


Jakkene på bildene er siste nytt fra Alpaca Sosiety, en ny variant av den klassiske modellen med belte i livet. Finnes i fargene lyserosa og creme. 

mandag 7. februar 2011

Vårens nyheter til guttaboys


Nå har nyhetene kommet også til de minste. Til små og store gutter har vi fått inn mye lekkert fra Mayoral, Napapjiri og Retourjeans. Våren og sommeren er preget av maritime tendenser og går i fargene marineblå, rødt og hvitt. Tøffe gensere med trykk er fremdeles i vinden og kombineres gjerne med jeans eller chinos. 


I helgen hadde vi en aldri så liten fotoshoot hjemme hos Daisy og Børre på Lysaker. På bildene ser dere noe av det nyeste til gutta. Tusen takk til modellene, Axel og Gustav, for at dere var så flinke under fotograferingen.

Ønsker dere alle en super ettermiddag!!!

torsdag 3. februar 2011

Vårens favoritter




Har du noen gang lurt på hvordan det er å jobbe i en butikk hvor man har lyst på alle varene? For Daisyjentene er det vanskelig å begrense seg når butikken fylles med lekre nyheter, våren 2011 er heller intet unntak. 

Hver dag mottar vi pappesker med leveranser fra de store merkene, og vi jobber på spreng med å pakke ut og lage fin butikk. I slike øyeblikk føler man at man har den beste arbeidsplassen i verden. Det er da ikke alle som kan leke julaften på jobb dag etter dag. Dagens bilder viser Christine i noen av favorittene som har kommet denne uken. 

onsdag 2. februar 2011

Flere fristende nyheter

Her kommer enda en liten smakebit på hvilke vårnyheter som finnes hos Daisy om dagen. Forrige uke fikk vi inn en stort parti fra danske Costummade med masse søte bluser, cardigans og kjoler. Vi gleder oss enormt til å kombinere disse plaggene med solbrune ben og gladiatorsandaler til sommeren. Selv om det enda er en stund til, kan vi se frem til skinnjakkesesongen som er rett rundt hjørnet. Sjekk ut den supersøte rosa varianten fra Anemone, øverst til høyre. We like!