fredag 28. januar 2011

En nærmere titt på Søndergaardskjerfene



Her ser dere noen flere bilder av Søndergaardskjerfene som vi fikk inn i forrige uke. Skjerfene fyker fort ut og er uten tvil en av våre bestselgere om dagen. Dersom du er på jakt, anbefaler vi å ikke vente for lenge. Skjerfene finnes også i kremfarget med grå stjerner, men er desverre ikke avbildet i dagens innlegg. Disse modellene er bare superlekre og passer utmerket til en vårlig tunika og jeans.

Vi ønsker dere alle en strålende helg!

tirsdag 25. januar 2011

Romantisk vår fra "By Ti Mo"



Hvem lengter vel ikke mot vår og sommer når man ser de romantiske bildene fra norske Tine Mollatts vårkolleksjon? Romantikk og femininitet to stikkord som betegner "Ti Mo`s" stil, noe Daisyjentene virkelig har sansen for. Det var i 2004 at "Ti Mo" begynte å spire. Med bakgrunn som økonom og syerske hadde designer Tine Mollatt det perfekte utgangspunkt for å lansere et eget klesmerke.

I løpet av få år har "Ti Mo" vokst seg til å bli et velkjent klesmerke som selges i over 700 butikker verden over. Daisy er en av de heldige, og de ansatte gleder seg stort over å pakke opp alle de vakre nyhetene som kommer om dagen. Ta en titt på de lekre kjolene på de øverste bildene. De søte hjerteknappene er nesten til å miste pusten av..  

De nederste bildene er lånt fra www.ti-mo.no