mandag 28. november 2011

Vi hjelper deg med julegavehandelen..

Nå har julehandelen startet for alvor, noe vi som jobber hos Daisy synes er utrolig koselig. Det er skikkelig førjulsstemning i butikken om dagen med gavepakking, julekaker og hjemmelaget eplegløgg fra Ringi gård. Er du litt småstresset over alt som ordnes før jul? Ta med deg ønskelisten til oss, så hjelper vi deg med å gjøre julehandelen effektivt og smertefritt. Vi pakker selvfølgelig inn for deg med lekkert papir og bånd om du ønsker det. 

Til alle dere som ikke har muligheten til å gjøre julehandelen på Vinderen, minner vi om at det er fri frakt i nettbutikken frem til 1. januar. Men ikke vent for lenge om du vil være sikker på at gavene kommer frem til jul, posten har satt 16. desember som siste frist.  
I dag ser dere Miriam og Heidi i lekre vinternyheter fra Alpaca Society. Miriam har på seg en beige dobbelkneppet jakke (kr. 2999) og Heidi en grå modell med belte i livet (kr. 2689). På hodet har de hver sin lue fra Catya (kr. 959), mens Heidi har stylet antrekket litt ekstra med et pudderrosa kamelskjerf fra Beck Søndergaard (kr. 699). Lekent og lekkert på samme tid, just the way we like it!

1 kommentar:

Unknown sa...

Så fine damer;)
Elsker luene!!
Kan tenke meg dere koser dere i butikken om dagen ♥ Husker fra jeg sev jobbet i butikk hvor kos det var rundt jul, stress og mye og gjøre, men likevel koselig;)

Klem Line