søndag 6. november 2011

Nytt besøk av Astrid Jacobsen

Onsdag denne uken hadde vi på ny besøk av den flotte skijenta, Astrid Uhrenholdt Jacobsen. Siden oppstarten av skisesesongen har blitt en uke forsinket tok hun seg tid til å være modell for Daisy enda en seanse.
Kjolen som Astrid har på seg her kommer fra Alpaca Society (kr. 2549). Legg merke til de flotte detaljene i livet som gir en utsøkt fasong. 
Til dette antrekket matcher Astrid med et nydelig pompongskjerf, også fra Alpaca Society (kr. 1550). Skjerfet går ton i ton med kjolen, noe som gir et delikat og helhetlig inntrykk. 
Når hele antrekket går i duse, romantiske farger kan uttrykket lett bli veldig søtt. For å røffe det hele opp litt har vi kledd på Astrid et par tøffe pumps med nagler fra Apepazza (kr. 1698). 
Og en lekker, gråblå åleskinnsclutch fra Beck Søndergaard til (kr. 699).
Det som er så flott med Alpaca Society er at de lager flere plagg i samme farge innenfor en og samme kolleksjon. Dette gjør det enkelt å kombinere flere plagg sammen. Her ser dere kjolen fra de øverste bildene med en matchende jakke utenpå (kr. 2089). Jakken fungerer som en kåpe og på 1-2-3 har du et lekkert sett.

Vi krysser fingre og tær for at snøen snart er på vei, slik at Astrid får gjøre det hun liker aller best. Det blir utrolig spennede å se henne konkurrere mot de andre skijentene i vinter. Gullet er neppe langt unna..  

Ingen kommentarer: