tirsdag 2. august 2011

By Ti-Mo høsten 2011


Overgangen til august markerer at vi trådt inn i den siste sommermåneden, noe som er både vemodig og spennede. Høsten er også en vakker årstid med fargerik natur, friskere luft og nye kolleksjoner fra de store designerne. For oss som jobber med klær er det lite som er så spennende som en ny sesong hvor leveransene kommer inn som perler på en snor.

Et merke vi gleder oss eksepsjonelt mye til er Tine Molatts nye kolleksjon som bugner av romantikk og engelsk ridepike-stil denne sesongen. Vi elsker kombinasjonen med tøffe bukser med lommer, søte topper, dressjakker og boots. Superfresht og litt annerledes. Er du ekstra vågal kan du toppe antrekket med en lekker hatt, til høsten er det bare fantasien som setter grenser..  


Til dere som venter spent på resultatet av sommerkonkurransen: vinneren vil bli lagt ut her på bloggen i løpet av dagen, så følg med! 

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt att det forfarande är modernt med en svart hatt, själv har jag en som jag hade på mig förra hösten, blir kanske läge igen att använda den.

enkla nettan