mandag 13. desember 2010

Finn frem skistavene og bli med Daisy på tur!

I morgen er det igjen klart for tirsdagstrim med Daisydamene. Vi er en gjeng med glade damer som samles for å få fart på forbrenningen. Alle som vil kan være med å gå, og vi vil gjerne ha med deg på laget. Oppmøte er klokken 09.00 ved monolitten i Frognerparken, derfra går vi en times tid i nærområdet. Ta med noen gamle skistaver, for bedre trening og økt balanse på snøen. 

Vi minner alle våre kunder om at butikken vil åpne kvart over ti i morgen, da lover vi å være på plass, klare for å hjelpe deg med julehandelen.

Smakfulle nyheter fra Excellent taste

Daisy har nå fått inn et stort utvalg av eksklusiv sjokolade og lakris fra Excellent taste. Dette er perfekte gå-bort-gaver, eller en liten oppmerksomhet til noen man er glad i. Alle produktene er kvalitetsvarer og er basert på naturlige ingredienser som kakaobønner, lakrisrot, rapsolje, fersk chili, appelsin og blåbær. 

Sjokoladene passer utmerket sammen et glass rødvin eller til julegløggen. Kom innom butikken for gratis smaksprøver!

onsdag 8. desember 2010

Prikken over ién til småjentene

De søte sløyfene fra "Prikken over ièn" er et uunværlig tilbehør til alle små prinsesser, og kan brukes til både hverdags og fest. Hvorfor ikke la en slik hårsløyfe gjøre årets juleantrekk komplett?

På bildet over ser dere søte Madelen med en rosa variant. Hun elsker å pynte seg og bruker disse sløyfene nesten daglig.Vi har mange farger og størrelser i butikken, så du finner nok garantert en som matcher til julekjolen. 

Produkter fra Papayawhip


I forrige uke hadde vi besøk av søstrene som driver agenturet Papayawhip, som er en av Daisys store leverandører innen assessoarer. De forhandler populære merker som Lucky Team, Djula og Aromatherapy Invention. Alle produktene til Papayawhip har en ting til felles - en tanke om å spre glede, enten ved at man bærer et positivt budskap selv, eller ved at man gir det til en god venn.


Smykkene fra Djula kommer i tradisjonelle eller trendy fargekombinasjoner. Djula bruker sølv og gullbelagt sølv med steiner fra Crystal Swarovski og halvedelsteiner som perlemor og amethyst. Smykkene designes av franske og italienske designere som lar seg inspirerer av moter og trender fra hele verden.

I tillegg til vakre assessoarer forhandler Papayawhip også duftlys fra merket Aromatherapy Intervention. Alle lysene tar utgangspunkt i aromakologi - eller læren om duftens innvirkning på humør og adferd - og er fremstilt av fornybare ressurser som soya og vegetabilske vokser, noe som blant annet gjør at de brenner renere og lengre enn vanlige vokslys. 


Ta turen innom Daisy for en nærmere titt på Lucky Team, Djula og de populære soyalysene fra Aromatherapy Invention.

mandag 6. desember 2010

Vel møtt til tirsdagstrim!


I morgen er det klart for første første tirsdagstrim i regi av Astrid Jacobsen.Vi er en gjeng med glade damer, som samles for å få fart på forbrenningen. Alle som vil kan være med å gå. Vi møtes klokken 09.00 ved monolitten i Frognerparken og går en times tid i nærområdet. Astrid kan desverre ikke være med denne gangen da hun for tiden er i mellom-Europa. Hun hilser så mye og råder oss til å ta med noen gamle skistaver, både for bedre trening og for økt balanse på snøen.  
Husk varme klær og godt humør!
Ps. Vi starter kl. 09.00 hver tirsdag fremover, følg med her på bloggen for nærmere info angående møtested.
Hilsen damene hos Daisy

onsdag 1. desember 2010

NRK på fotoshoot med Daisy


For et par uker siden var NRK med Daisy på fotoshoot i vakre omgivelser hos Hemma House på Bygdøy. Filmingen var i forbindelse med serien "Valpekullet", som skal sendes på kanalen i februar. 


Våre søte jentemodeller Madelen og Sofie, poserte fornøyde sammen med hundene, mens fotografen (undertegnede) iherdig forsøkte å ta noen fine bilder til Daisys nettside. 


Selv om gradestokken viste minusgrader hadde vi en utrolig koselig og stemningsfull dag hos Hemma House. Med god mat, levende lys og godt humør fikk vi igjen varmen på innsiden av kafeens fire vegger. 



Jentene tok på seg pysjen og fant seg vel til rette i en av de nostaligiske sofaene i kafèen. Vi gleder oss veldig til å se igjen Sofie, Madelen og hundene, Noddy og Happy, i programmet på nyåret. Sendetiden vil bli annonsert når det nærmer seg.


(Alle klærne som ble brukt under fotoshooten er fra Daisy).  
Tekst og foto: Christine