onsdag 8. desember 2010

Produkter fra Papayawhip


I forrige uke hadde vi besøk av søstrene som driver agenturet Papayawhip, som er en av Daisys store leverandører innen assessoarer. De forhandler populære merker som Lucky Team, Djula og Aromatherapy Invention. Alle produktene til Papayawhip har en ting til felles - en tanke om å spre glede, enten ved at man bærer et positivt budskap selv, eller ved at man gir det til en god venn.


Smykkene fra Djula kommer i tradisjonelle eller trendy fargekombinasjoner. Djula bruker sølv og gullbelagt sølv med steiner fra Crystal Swarovski og halvedelsteiner som perlemor og amethyst. Smykkene designes av franske og italienske designere som lar seg inspirerer av moter og trender fra hele verden.

I tillegg til vakre assessoarer forhandler Papayawhip også duftlys fra merket Aromatherapy Intervention. Alle lysene tar utgangspunkt i aromakologi - eller læren om duftens innvirkning på humør og adferd - og er fremstilt av fornybare ressurser som soya og vegetabilske vokser, noe som blant annet gjør at de brenner renere og lengre enn vanlige vokslys. 


Ta turen innom Daisy for en nærmere titt på Lucky Team, Djula og de populære soyalysene fra Aromatherapy Invention.

Ingen kommentarer: